Hirdetés

Cserélhető alkatrészekkel jön az Apple saját fejhallgatója



|

A fülbedugós apróságok után egy teljes fület eltakaró óriás érkezik az Apple műhelyéből, amely moduláris kialakítással rendelkezik, és persze a Sirit is támogatja.

Hirdetés

Már 2018 óta pletykálják, hogy az Apple saját márkás vezetéknélküli fejhallgatón dolgozik, mostanában pedig egyre több bennfentes információ szivárog ki a fejlesztésről, sőt ezen kívül arról is, hogy ezzel fokozatosan nyugdíjba küldhetik a Beats márkát. A Bloomberg jól értesült forrásai azt állítják, hogy a vezeték nélküli Apple fejhallgatón cserélhető elemek is lesznek. Képek még nincsenek, de állítólag ovális és retró stílusban gondolkozik az Apple, a kerethez pedig mágnesesen rögzül a fülpárna és a fejpánt, tehát ezeket lehetne más színűre, anyagúra cserélni. Adott esetben speciálisabb fülpárna is készülhetne. 

Hirdetés

Természetesen a Siri asszisztenst is beépítik a fejhallgatóba, integrált érintéses vezérléssel, drótnélküli párosítással és zajszűrő technológiával együtt. Árak még nincsenek, de állítólag a Bose és a Sennheiser eszközeinek árszintjét célozták meg, így 350 dollár fölötti összeggel lehet majd számolni. 

A megjelenés időpontja kérdéses, és a járvány miatt csúszhat is. Az viszont egyre biztosabb, hogy tényleg lesz Apple fejhallgató, már csak azért is, mert az Apple viselhető kütyüi (Apple Watch, AirPods) egyre népszerűbbek és a cég eladásai is szépen nőnek ezekkből. Mivel saját fejhallgató nem volt eddig a kínálatban, csupán a felvásárolt Beats eszközei, logikus lépés lehet almás logóval kiadni a következő prémium fejhallgatókat is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.