Hirdetés

Cserélhető modulokat kaphat az Apple Watch



|

Az Apple egyik szabadalma arra utal, hogy egy nap még különféle moduláris kiegészítők érkezhetnek a népszerű okosórához.

Hirdetés

Az Apple egyik friss szabadalma alapján az almás gyártó különböző cserélhető modulokkal dobná fel az okosóráját, amely így extra funkciókat is kaphat a jövőben. A szabadalom egy okosórákhoz kitalált moduláris rendszer működését és részleteit taglalja. A cserélhető modulok között lenne sokféle funkcionális komponens, mint szenzorok, bioszenzorok, akkumulátorok, I/O-elemek, kommunikációs interfészek és kontrollerek. Ezek anyagukban és kialakításukban, méretükben, színükben, formájukban és anyagukban is eltérhetnek egymástól. 

Hirdetés

Mindez azt jelenti, hogy ha az Apple nem csak óvatosságból nyújtotta be ezt a szabadalmat, hanem meg is valósítja a benne szereplő ötleteket, akkor az Apple Watch okosórákhoz idővel különféle kiegészítők és extra funkciókat nyújtó modulok egész armadája jelenhet meg a piacon. 

Ennek hála extra üzemidőt vagy más típusú egészségügyi szenzort kaphatunk, amivel még pontosabb lesz például az edzések vagy az egészségügyi állapotunk követése. Az egyediség és stílus érdekében pedig a maximumra lehetne fokozni a testreszabhatóságot, és többé nem csak szíjakat lehetne cserélgetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.