Hirdetés

Új üzenetküldőt gyártott az Apple Watch-ra a Facebook



|

A közeli barátokkal való beszélgetésre szánják a kísérleti appot, amely a Kit (Keep in Touch) nevet kapta.

Hirdetés

A Kit tulajdonképpen egy üzenetküldő, ami az iMessage-hez hasonlóan működik: meg lehet vele osztani emojit, hangüzenetet, földrajzi helyzetet, doodle-t vagy lediktált üzenetet. A bejövő üzenetek olvasása is megoldott, és az app abban is más, mint a Messenger, hogy ezt kifejezetten a közeli barátokkal, családdal való kapcsolattartásra találták ki. A kezelőfelületét pedig az órához szabták, és a válaszadáskor nem kell felvenni a telefont sem. 

Hirdetés

Az app segítségével azokkal is lehet tartani a kapcsolatot, akik nem férnek hozzá az iMessage-hez. A Kit az NPE Team fejlesztőitől származik, mely részleg a Facebook kutatás-fejlesztési csoportja. Nekik köszönhető korábbról a mémgyártó Whale app, a Bump chatszolgáltatás és az Aux közösségi zenehallgató eszköz, valamint a párok beszélgetésére kitalált Tuned app. 

A Facebook a múltban előszeretettel vágta a kukába azokat a kísérleti appjait, amelyek nem lettek sikeresek, így aki kíváncsi a Kitre, annak érdemes minél előbb tennie vele egy próbát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.