Hirdetés

Előkerültek az Apple Watch prototípusai



|

Egy gyűjtő konkrétan hat darab sérült prototípust szerzett meg, ezek egy évvel a megjelenés előttről származnak.

Hirdetés

Egy olaszországi gyűjtő, a 27 éves Giulio Zompetti sikeresen hozzájutott hat Apple Watch prototípushoz, amelyek a szakértők véleményei szerint eredetiek, és egy évvel az eredeti okosóra megjelenése előttről származnak. Állítólag mind a hat darab sérült, de vannak még olyan állapotban, hogy meg lehet azokat javítani. A Motherboard szerint az eredeti iPhone prototípusokkal összevetve ezeket az órákat, elmondható, hogy ezek is valódiak lehetnek. 

Hirdetés

A gyűjtő azt mondja, hogy az elektronikai hulladékudvartól vásárolta meg az eszközöket. Ez elég meglepő, hiszen senki nem gondolná, hogy az Apple ennyire felelőtlen módon válik meg a saját prototípusaitól. Egy ilyen cégtől mindenki arra számít, hogy házon belül zúzza be azt, amire már nincs szüksége, és nem akarja, hogy mások hozzájussanak. A feltételezések szerint az történhetett, hogy az Apple egyik hulladékhasznosító partnerétől kerültek elő az órák, így az Apple partnere kellemetlen beszélgetésekre számíthat. 

A történtek hatására több szakértő és újságíró azt javasolta, hogy jobban tenné az Apple, ha inkább nyitna egy múzeumot a régi prototípusaiból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.