Hirdetés

Ujjlenyomat-olvasót kaphat az Apple Watch?



|

Egy benyújtott szabadalom legalábbis arra utal, hogy az okosóra oldalsó gombjába építenének Touch ID szenzort.

Hirdetés

Sokan vágynak arra, hogy az Apple Watch okosórájukon ujjlenyomat-olvasó is legyen. Ha szerencséjük van, akkor az egyik jövőbeli modell ezt a kívánságot valóra váltja. Az Apple egyik frissen előbukkant szabadalma ugyanis éppen ezt az ötletet fontolgatja. Eredetileg 2018 novemberében nyújtották be, de csak most hozták nyilvánosságra. 

Hirdetés

Az ötlet szerint az oldalsó gomb olvasná le az ujjlenyomatot, majd összehasonlítaná az eltárolt mintával, vagyis úgy működne, mint egy Touch ID szenzor. 

Apple Watch okosórát jelenleg PIN segítségével lehet feloldani, vagy az iPhone feloldásával. Vagyis sokak számára kényelmesebb lenne a Touch ID használata az órán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.