Hirdetés

Áprilisban indulhat az Apple videós streamingszolgáltatása



|

A jelentések szerint a Netflix és az HBO nélkül lesz kénytelen elindulni az Apple, amely nagy bejelentésre készül március végén.

Hirdetés

Az elmúlt napokban állandóan arról lehetett hallani, hogy az Apple március közepén egy hardveres rendezvényt tart, amin bemutatja az AirPods 2-t, az iPad mini 5-öt és még sok mást. A Buzzfeed ugyanakkor megtudta, hogy nem ez a helyzet. Az Apple egyetlen hardvert sem mutat be a következő rendezvényén, az valójában szolgáltatásokról szól majd. 

Hirdetés

A jól értesültek szerint az Apple a régóta pletykált videós streamingszolgáltatását és a hírolvasós előfizetési szolgáltatását jelenti majd be. Ez utóbbi havi 10 dollárba kerülhet, de több nagy név is hiányozhat a kínálatban, ugyanis az Apple a bevételek 50 százalékát tartaná meg. 

A videós streamingszolgáltatás több friss szivárgás szerint is áprilisban indul el, tehát még valószínűbb a március 25-én esedékes bemutató. Állítólag a platform majdnem kész, legrosszabb esetben is május elején elstartol. 

Az Apple azonban nem tudott megállapodni a Netflix és az HBO embereivel, így egyik tartalmai sem lesznek rajta az Apple szolgáltatásán, legalábbis eleinte. Az új platform lehetővé teszi majd, hogy a felhasználók számos digitális streamingtermékre iratkozzanak fel, és azokat az iOS TV appban nézzék. Az Apple a lehető legegyszerűbb csomagolást választja, egy appon belül lesz elérhető minden. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.