Hirdetés

Áprilisban jön a Beats válasza az új Apple AirPodsra



|

Kiderült, hogy a jövő hónapban érkezik a Beats teljesen vezeték nélküli PowerBeats fülhallgatója.

Hirdetés

Bár elég sokan aggódnak amiatt, hogy a tudósok szerint az AirPods és a többi vezeték nélküli fülhallgató rákoz okozhatnak, a nagy gyártók és az elemzők továbbra is óriási piacot látnak a fülön viselhető eszközökben, tehát a vezeték nélküli fülhallgatókban. A világ legnépszerűbb ilyen terméke az Apple AirPods, amelynek nemrég már az második-generációja is debütált. A Beats (az Apple tulajdona) pedig hamarosan piacra dob egy riválist. 

Hirdetés

Érkezik a sportos PowerBeats fülhallgató teljesen vezeték nélküli változata, tudta meg a CNET. Állítólag már áprilisban bemutatkozik, ezt egy olyan kereskedelmi ágazatban dolgozó forrás erősítette meg, akiről már korábban is kiderült, hogy hiteles információkat szállít. 

A stratégia nem új, az AirPods érkezése után nem sokkal a BeatsX is átvette az Apple W1-es lapkáját. Az új PowerBeats most a H1-es chipre vált, és szintén mindig figyeli majd a használóját a Siri asszisztens. Állítólag még az üzemidő is jobb lehet, mint az AirPodsnál. 

Az új PowerBeats sokak reménye szerint jobban illeszkedik majd a fülekbe, több basszust kínál majd, illetve vízálló is lesz. A CNET találgatása szerint akár 250 dollárba is kerülhet, de ha sok eladást remél az Apple, akkor érdemes lenne 200 dollár alá vinnie az árat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.