Hirdetés

Apró újdonságokkal érkezett meg az iOS 12 következő bétája



|

Az Apple iPhone és iPad készülékeire is tölthető az iOS 12 harmadik bétája.

Hirdetés

Az Apple időközben kiadta az iOS 12 harmadik bétáját, amely minden jogosult készülékre tölthető, az iPhone 5S-től kezdve egészen az iPhone X-ig. A legújabb kiadásban hibajavítások, fejlesztések és néhány egészen apró újítás is helyet kapott. 

Hirdetés

Az új funkciók egyike sem számít nagy dolognak, de azért hozzájárulnak ahhoz, hogy szeptemberben megérkezhessen a végleges iOS 12. 

A mostani bétában az értesítések törlésekor új animációt látunk, és egyetlen simítással eltüntethetjük a figyelmeztetéseket. Megújult az ipades Voice Memos, változott a FaceTime effektválasztója, illetve van 11 animált matrica is. 

A legújabb fejlesztői béta beszerzéséhez fejlesztői fiókra van szükség. Akinek ilyen nincs, annak meg kell várnia a következő nyilvános bétát. Az iOS fejlesztői bétái nem egyenlőek a nyilvános bétákkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.