Hirdetés

Apróbb fejlesztéseken esett át a HP Pro Chromebook új generációja



|

Nem fogja megváltani a világot, mégis figyelemre méltó ráncfelvarrásokkal érkezik a HP Pro c640 Chromebook G2.

Hirdetés

Egyes régiókban már elérhető a HP legújabb Chromebookja, amely az Intel 11. generációs processzorával és az ehhez passzoló XE grafikus meghajtóval érkezik.

A HP Pro c640 Chromebook G2 több variációban is elérhető lesz. A belépőszintű HD kijelzővel szerelt modelltől kezdve a 1080p-s érintőpanelig kereshetjük majd a számunkra legmegfelelőbb kombinációt. A méret felbontástól függetlenül 14"-es.

Hirdetés

A 88 fokos látószöggel rendelkező beépített kamera takaróval is rendelkezik, mellette pedig helyet kapott egy ujjlenyomat olvasó is, hogy még biztonságosabb lehessen a laptop. A lehető legjobb hangélményért 2 mikrofon és a felfelé sugárzó hangszórók dolgoznak együtt, utóbbiak a billentyűzet körül kaptak helyet.

A konfigurátorban akár 16GB DDR4 memóriát is tehetünk a gépbe a 256 gigás SSD mellé. Portok terén sem kell szégyenkeznie, a 2 USB-A és 2 USB-C port mellett helyet kapott még egy HDMI, egy Micro SD és egy jack csatlakozó is.

Szoftver fronton sincs korlátozva a gép, hiába jön Chrome OS-szel, a Parallels Desktop-nak köszönhetően futtathatunk rajta Windows 10-et is. Ha valaki mégis a gyári operációs rendszer mellett teszi le a voksát, az 2029 júniusáig számíthat szoftveres támogatásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.