Hirdetés

Asztali PC-t csinál a mobilodból az új Samsung DeX Pad



|

Kiszivárgott a Galaxy S9-hez tartozó új DeX Pad, ami érintőpadot és asztali PC-t csinál az okostelefonból.

Hirdetés

A Samsung DeX Station dokkolója lehetővé teszi, hogy a Samsung okostelefonokat monitorhoz, egérhez és billentyűzethez csatlakoztassuk, majd úgy használjuk a konfigurációt, mintha asztali PC lenne. 

Hirdetés

A jelek szerint a Samsung egy ideje új dokkolón dolgozik, aminek a neve DeX Pad. Mindent tud, amit a DeX Station, de ez már fekve fogadja be a készülékeket. Ennek hála a dokkolt mobilt érintőpadként használhatjuk majd. 

A DeX Pad már korábban felbukkant a hírekben, a megbízható Evan Blass azonban most kiszivárgott fotókat is közölt róla. A vízszintes dokkoló USB-C portot használ, és a jelek szerint egy aktív ventilátor gondoskodik az okostelefon hátlapjának a hűtéséről. 

A dokkolón akad HDMI port és két USB-A port is, valószínűleg a monitorhoz és a perifériákhoz, ha nem akarjuk touchpadként használni az okostelefont. Árakról és megjelenésről még nincs hír, de az MWC-n minden kiderül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.