Hirdetés

Átcímkézheti a Redmi 9-et a Xiaomi



|

Megszokhattuk már, hogy előszeretettel kavarja össze-vissza a modellkínálatát a Xiaomi, és a Redmi 9 is több márkanévvel futhat be.

Hirdetés

Európában már piacra dobta a Xiaomi a Redmi 9-es mobilját, igaz, csak néhány országban. Hamarosan azonban újabb régiókban jelenik meg az olcsó, de jó hardverrel kínált okostelefon. A Xiaomi viszont tovább folytatja az elmúlt években megszokott taktikáját, vagyis egy-egy modellt újrahasznosít már márkanevek alatt. A Xiaomi, a Redmi és a Poco márkanevek alatt így rendszeres a kavarás. 

Hirdetés

Az XDA Developers például kiszúrt a TÜV Rheinland adatbázisában egy több modellnéven felbukkant Poco mobilt, ami teljesen megegyezik a Redmi 9-cel. A szakértők szerint a Redmi 9-et egyes országokban a Poco márkanév alatt dobja piacra a Xiaomi, de nem a Poco M2 Pro lesz az. 

Állítólag simán Poco M2-nek hívhatja ezt a Xiaomi, és valószínűleg India lesz a célpiac. Indiában azonban a Redmi és a Poco márkák is nagyon felkapottak. Európában nagy eséllyel marad a Redmi 9-es kivitelnél a kínai gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.