Hirdetés

Átnevezi legfontosabb szolgáltatását az Apple



|

Lesz időnk felkészülni a jelentős módosításra.

Hirdetés

Ma már gyakorlatilag bármilyen Apple eszköz használatához elengedhetetlen egy felhasználói fiók megléte, sőt, akkor is regisztrálnunk kell, ha az Apple TV+ sorozatait és filmjeit szeretnénk megnézni. A cég az Apple ID nevet választotta annak idején, ám most feltétlenül szükségesnek érzi átnevezni ezt - és a legfrissebb értesülések szerint ősszel kerül majd sor a váltásra.

A mindig megbízható Mark Gurman Power On nevet viselő hírlevelében arról írt, hogy az Apple a júniusi WWDC folyamán jelenti majd be a változtatást, így a fejlesztőknek és mindenkinek, akinek fontos, lesz ideje felkészülni az átállásra. A z új név nem más lesz, mint az, hogy

Apple Account.

Hirdetés

Többször is pletykálták már a változtatást, de az iOS 18-cal tényleg meglépik. Ennek hátterében minden bizonnyal az áll, hogy a felhasználók számára még egyértelműbbé kívánják tenni, mire regisztrálnak, amikor egy eszköz regisztrációra kéri őket. 

A WWDC június elejére várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.