Hirdetés

Áttetsző házzal és dupla kamerával robbant be az HTC U12+



|

Megérkezett az HTC legújabb zászlóshajója, ami mindent tud, amire 2018-ban szükségünk lehet.

Hirdetés

Bár az HTC mobilos üzletágában dolgozó szakemberek nagy részét elvitte a Google, az HTC egyáltalán nem adja fel, és ezúttal egy igen meggyőző zászlóshajót mutatott be. Itt az U12+, ami modern, erős, és mindent tud, amire 2018-ban szükség van. 

Hirdetés

Az HTC a Samsung és a Sony megoldásaihoz hasonlóan továbbra is kitart a normál kijelzők mellett, vagyis a 6 hüvelykes képernyőbe nem lóg szenzorsáv. A kategória szereplőihez mérten magasabb, vastagabb és nehezebb is az U12+, amin azért a kijelző kerete meglehetősen vékony. Az ujjlenyomat-olvasó is a hátlapra került. Az U12+ folyékonyüveg bevonatot kapott, és a fekete és piros modellek mellett akad egy kék is, ami ráadásul áttetsző. Adott továbbá az IP68-as minősítés is, vagyis a készülék por- és vízálló.  

Az Edge Sense 2 nyomásérzékeny oldalakat jelent, és a technológia már a dupla érintésre és az egyszerű fogásra is reagál. Azt is tudja, hogy melyik kezünkben tartjuk a készüléket, és ennek megfelelően reagál. A nyomásérzékeny gesztusok a legtöbb app kezelésére is képesek. 

A 6 hüvelykes, 18:9-es QHD-panel hatodik-generációs Super LCD, 2880 x 1440-es felbontással. Támogatja a DCI-P3-at és a HDR10-et is. Alatta a Qualcomm Snapdragon 845-ös lapkája található, 6 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel. Akad olyan verzió, amibe 128 GB tárhely kerül. 

A fő kamera 12 megapixeles, optikai képstabilizációval, 1,4 mikronos képpontokkal. Ezt egy 16 megapixeles, telefotós zoomlencse egészíti ki, 2x-es nagyítással. Az előlapra két 8 megapixeles kamera került a jobb portréfotók és az arcfelismerés érdekében. Akad HDR Boost funkció, AR-matricák és képernyővaku is. Megoldott a HDR10-es videók rögzítése, van 4K@60fps és 1080p@240fps, remek DxO Mark-pontszám. 

Frissült a sztereó BoomSound hangszóró, amelyhez négy mikrofon jár a jobb zajszűrésért és felvételért. Értelemszerűen a Sonic Zoom ezúttal sem maradt ki. Az akku 3500 mAh-s, vagyis elvileg az üzemidőre nem lesz különösebb panasz. Európában az HTC U12+ 799 euróért lesz vihető, sajnos csak 64 GB-os kiadásban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.