Hirdetés

Augusztusban jön a Samsung Galaxy Tab S5 csúcstablet



|

S Tollal és Snapdragon 855 csúcslapkával érkezik majd a Samsung legújabb prémium táblagépe, úgy néz ki, hogy augusztusban.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Tab S5e egy viszonylag friss és vonzó ajánlat a táblagépek piacán, azonban több szempontból is érezhető, hogy nem csúcsmodellről van szó. Ezt egyébként maga az elnevezés is mutatja, az e betű a jóárasított változatra utal. A normál Galaxy Tab S5 pedig még várat magára. 

Hirdetés

A legutóbbi jelentések szerint a Samsung Galaxy Tab S5 megtartja az S Tollat, ezt egy megbízhatónak mondott forrás is visszaigazolta. Ráadásul már az is kiderült, hogy az új Samsung csúcstablet nagyjából akkor debütál, amikor a Galaxy Note 10 bemutatója is lesz. Tehát jó eséllyel augusztus 10-én. 

Mivel a Samsung az elmúlt 5 évben mindig augusztusra időzítette az aktuális Galaxy Note modellt, ezért valószínűleg most is követi a szokásokat, a bemutató dátumát pedig stílusosan a modellszámozáshoz igazítja. 

A Galaxy Tab S5 egyébként Snapdragon 855 lapkával, 6 GB RAM-mal és maximum 512 GB tárhellyel érkezhet. Szerencsére ezúttal nem lesz már 64 GB-os modell, és a rendszerchip sem előző-generációs, mint legutóbb.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.