Hirdetés

Az Acer extrém igénybevételre szánt E-rollert mutatott be, ezzel nem kell majd udvariaskodnod



|

Hegymászó képességgel, megerősített felfüggesztéssel és más jóságokkal támad a Predator Extreme.

Hirdetés

Az Acer neve hallatán a legtöbbeknek valószínűleg a józanul árazott laptopok ugranak be elsőre, ha pedig a gamereknek szánt Predator almárka is előkerül, akkor a játékosokat célzó termékekre asszociálhatunk. A 2008-ban bevezetett brand alatt ugyanakkor már nemcsak számítógépeket és gamer kiegészítőket gyárt a cég, hanem elektromos rollereket is, amelyek választéka hamarosan egy figyelemre méltó, szélsőséges igénybevételre kihegyezett modellel frissül.

Az eredetileg a Taipei Cycle 2023 rendezvényen leleplezett Acer Predator Extreme a Katowice-ben zajló Intel Extreme Masters e-sport bajnokságon is tiszteletét tette, ahol a cég bejelentette az európai rajt idejét és a hivatalos árat is.

Hirdetés

Az Acer szerint a megjelenésében is extravagáns rollert úgy tervezték, hogy egy terepmotor erejét és teljesítményét nyújtsa a maga kompakt formájában, amelynek érdekében fém vázat, kettős felfüggesztési rendszert, rugós hátsó lengéscsillapítót és 10"-es krokodil gumikat kapott. Az erőről a 960 W-os csúcsteljesítményű, 40 Nm-es nyomatékkal dolgozó motor gondoskodik, a nedvesség ellen pedig az IPX5 szintű védelem veszi fel a harcot.

A gyártó azt ígéri, hogy a sportos kialakítás és az alacsony súlypont remek manőverezhetőséget biztosít, így a Predator Extreme akár azoknak a felhasználókat is kiszolgálja, akik freestyle mutatványokat (pl. ugratásokat) szeretnének végrehajtani vele, az ingázókat pedig az állítható,  6, 15 és 25 km/h-s üzemmódokkal juttatja biztonságosan célba. Mindehhez egy 10,5 ah/36V-os lítium-ion akkumulátor társul, ami a 4 órát igénylő teljes feltöltéssel akár 35 km-nyi hatótávot is kipréselhetünk.

A vadulás azonban nem lesz olcsó mulatság: az új tereproller 1299 eurós, vagyis mai árfolyamon számolva kicsivel félmillió forintos ár felett gurul be az európai piacra, valamikor áprilisban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.