Hirdetés

Az Acer még hisz a 3D-ben – jön az új SpatialLabs View Pro monitor



|

A gyártó egy szemüveg nélkül is használható 3D monitort jelentet meg hamarosan.

Hirdetés

Az Acer jelenleg egyike a legkeresetteb márkáknak a techpiacon, és meg is tesz mindent pozíciója megőrzéséért. Tartós, precíz eszközei felveszik a harcot a csúcson levő gyártók bármely hasonló termékeivel. A cég szívesen fog olyan projektekbe is, amelyek a járt út helyett valamilyen újdonsággal próbálják meghódítani a felhasználókat. Ilyen például a néhány héten belül megjelenő 540 Hz-es monitor, vagy az első hallásra furcsának hangzó légtisztító és e-bike is.

A most bejelentett új termék nem számít teljesen újdonságnak a piacon, de mindenképp érdekes.

Hirdetés

A SpatialLabs View Pro 27 egy 27 hüvelykes, 4K-s monitor. A készülék megjelentetésével az az Acer célja, hogy egy professzionális monitort biztosítson a grafikusként dolgozóknak. Az eszköz alkalmas lesz 3D-s tervezéshez és minden olyan projektben való részvételhez, mely ezt a megjelenítést igyényli. A panel a gyártó szerint 160 Hz-es frissítési frekvenciával, 400 nit fényerővel és professzionális szintű színpontossággal büszkélkedhet. A termék levehető védőburkolatának eltávolítása állítólag növeli is ezt, és kiküszöböli a zavaró tényezőket, amikor a felhasználó 3D-s munkameneteken dolgozik. 

Az Acer szerint a vásárlók gyenge fényviszonyok mellett is élvezhetik a 3D-s látványt, a beépített technológia ugyanis a felhasználó szemét követi a félhomályos környezetben és a világos területeken egyaránt. A monitor az Acer Immersion Audio rendszerrel is fel van szerelve, amely a cég állítása szerint AI-t használva biztosítja a térbeli hangélményt. A monitor ErgoStand kialakítással rendelkezik, lehetővé teszi a látószög, magasság, dőlésszög beállítását, és HDMI 2.1, USB-C, DisplayPort 2.0, valamint két USB-A port is megtalálható rajta.

Az új Acer SpatialLabs View Pro 27 előreláthatólag a jövő év első negyedévében fog megjelenni. Az áráról egyelőre nincs konkrét hír, de az valószínűleg a Lenovo ThinkVision 27-hez lesz mérhető, ami jelenleg 1 150 000 forint körül mozog.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.