Hirdetés

Az akku is kisebb lehet a Samsung Galaxy Z Fold 3-ban



|

Egy friss jelentés szerint az összehajtható modell nem csak a kijelző méretén spórol majd az elődjéhez képest.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban több érdekes híresztelés is szárnyra kapott a Samsung összehajtható Z Fold-szériájának következő generációjáról, a Galaxy Z Fold 3-ról. Novemberben például arról szólt a fáma, hogy az új készülék leválthatja a Note-sorozatot, majd karácsonykor Ross Young pendítette meg, hogy az S Toll miatt a Z Fold 3 kisebb kijelzőket kaphat az elődjénél.

Ezúttal pedig újabb kicsinyítésről csiripelnek a madarak, a The Elec értesülései alapján ugyanis az akkumulátor kapacitásból is vissza fog venni a gyártó az új modellben. A portál szerint a Z Fold 3-ba 4380 mAh-s telep kerül, ami 3%-os csökkenés a Z Fold 2 3500 mAh-s akkujához képest. Jó hír viszont, hogy ettől a készülék vékonyabb és könnyebb lehet, ami nem feltétlenül rossz csere a hagyományos modellekhez képest kissé bumszli hajtogatós kategóriában.

Hirdetés

A The Elec úgy tudja, hogy a  Samsung SDI gyártja majd az akkumulátort Z Fold 3-hoz és a cég másik összehajtható modelljéhez, a Z Flip 2-höz is. A készülékek bemutatása a nyár során várható, legvalószínűbbnek a júliusi leleplezés tűnik.

A Galaxy Z Fold 3 karrierjét pedig azért is érdemes figyelemmel kísérni, mert a chiphiány miatt a Samsung az idén tényleg pihentetheti a Note-szériát, így akár még be is válhat Ross Young karácsonyi jóslata a nagy múltú (és annál nagyobb kijelzőjű) modellcsalád leváltásáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.