Hirdetés

Az Android 8.1 megjavította a sört és a hamburgert



|

Frissültek az emojik az új rendszerben, végre rendesen van összerakva a hamburger, és tele van a korsó sörrel.

Hirdetés

A Google egyik legnagyobb hibája az volt az Android 8.0-ban, hogy elrontotta a hamburger és a sör emotikonokat. Sundar Pichai, a Google ügyvezetője a múlt hónapban vicceskedve jegyezte meg, hogy mindent félredobnak, és kijavítják a bakikat. Az Android 8.1 azonban valóban javította ezeket az emojikat. 

Hirdetés

A hamburgerrel az volt a gond, hogy megkeverte a hozzávalók sorrendjét. Bár ez a különböző óriások megoldásainál eleve eltér, a rajongók a Google kivitelezését elfogadhatatlannak tartották - elvégre alulra került a sajt. 

Hasonlóan nagy felháborodást keltett egyes körökben, hogy a söröskorsó félig üres volt, mégis hab volt a tetején. 

Az Android 8.1-ben szerencsére mindkettő javítva lett, így már senki sem panaszkodhat.  

Érdekesség, hogy az összes emojit jóvá kell hagyatni a Unicode-dal, mielőtt azokat használni lehetne - azonban a tényleges dizájn már a gyártók saját felelőssége a termékekben. 

Hogyan néznek ki a különböző hamburgeres emojik? Íme: 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.