Hirdetés

Az Android 9 Pie Go Edition segíthet az olcsó mobilokon



|

Gyorsabb bootidőt és nagyobb biztonságot ígér a Google könnyített rendszere.

Hirdetés

A Google Android Go Edition rendszerét úgy tervezték, hogy belépőszintű, olcsó okostelefonokon fusson. A Google szerint az Android 8 Oreo Go Editionnel több mint 200 eltérő modell jelent meg, volt, amely csak 30 dollárba került. 

Hirdetés

Az Android 9 Pie Go Edition újabb fejlesztéseket ígér, és idén ősszel érkezik meg. Természetesen az olcsó készülékek ettől még nem érződnek majd zászlóshajónak, de legalább kevésbé lesz rossz használni a korlátozott erőforrással rendelkező modelleket. 

Az új rendszer többek között gyorsabb bootidőt és nagyobb biztonságot ígér, illetve képes monitorozni az adatfogyasztást is. 500 MB-tal kevesebb tárhelyet igényel a tavalyi verziónál, ami nem sok, de 4 GB-os tárhelynél már rengeteget számít. 

Frissültek a Go verziós appok is, a Google Go például képes felolvasni a weboldalakat, míg a YouTube Go galériát mutat a letöltött tartalmakról. A Maps Go pedig a lépésenkénti navigációt is támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.