Hirdetés

Az Android Oreo sem tökéletes



|

Egy szoftverhiba miatt a Google okostelefonjain kilövi a mobilinternetet az Oreo.

Hirdetés

Bár sokan dühösek amiatt, hogy az androidos gyártóknak hónapokba telik, mire az aktuális csúcskészülékeikre kiadják az Android Oreo frissítését; a jelek szerint a Google Pixel készülékek tulajdonosai közül sokan nem örülnek az új rendszernek. 

Hirdetés

Az Android 8.0 ugyanis olyan szoftverhibát tartalmaz, aminek köszönhetően egyes Pixel okostelefonokon leáll a mobilinternet. 

A Google fórumán sokan panaszkodnak erre, a cég egyik embere pedig azt állította, hogy már dolgoznak a javításon. Azt nem tudni, hogy mikor futhat be a csomag. 

Az érintett készülékek egyébként arról jelenítenek meg értesítést, hogy lejárt a havi adatkeret, ezért letiltják a mobilnetes kapcsolatot - akkor is, ha ez egyáltalán nem igaz, és akkor is, ha egy-egy szolgáltatónál mondjuk korlátlanul lehetne használni a Facebookot vagy egy üzenetküldőt. 

A legnagyobb mértékben a román, indonéz és honduraszi hálózatokat érinti ez a hiba. A Google-nél top prioritást élvez a javítás, de az egyetlen gyógyír jelenleg a Nougat visszaflashelése. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.