Hirdetés

Az Android Oreo sem tökéletes



|

A Google legújabb rendszerével is Bluetooth-hibáktól szenvednek a Pixel és Nexus készülékek.

Hirdetés

Sokan türelmetlenül várják az Android Oreo rendszert az aktuális okostelefonjukra, azonban minden jel arra utal, hogy a Google aktuális frissítése sem hibátlan. Ami azt illeti, a Pixel és a Nexus okostelefonok még mindig olyan Bluetooth-hibáktól szenvednek, mint Nougat alatt. 

Hirdetés

A Google fórumait ellepték az olyan felhasználók, akiknél a legújabb Android sem orvosolta a kellemetlenségeket. 

Sok felhasználónál a Bluetooth egyszerűen kikapcsol, és nem lehet ismét aktiválni, csak egy eszközújraindítást követően. Másoknál a kapcsolat ideiglenesen szűnik meg zenehallgatás közben, vagy éppen belassul, furcsa zajok lesznek hallhatóak. 

Többeknél az Android Auto használata során jönnek elő a jelenségek, van, akinél a médiatartalmak sem jelennek meg jól. Előfordul, hogy bár a készülék párosítva van, hang mégsem jön sehonnan, vagy a zene ugrál. 

A Google most hibavadászatba kezdett, és arra kéri az érintetteket, hogy további információkkal segítsék a javításokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.