Hirdetés

Az Android TV hamarosan megismerheti a hangodat



|

A Google a jelek szerint készen áll rá, hogy az Android TV-alapú tévékre is elhozza a Voice Match funkciót.

Hirdetés

A Google korábban árulta el, hogy az Asszisztens Voice Match nevű funkciója egyre több okoshangszórón és okoskijelzőn válik elérhetővé, de a jelek szerint a tévékre is gondol a vállalat. A 9to5Google felfedezte a kapcsolódó kódokban, hogy a Voice Match már Android TV-hez is készül. Azt persze nem tudni, hogy mikor érkezik meg a tévékre a funkcióra vagy pedig lesz-e bármilyen módosítás. 

Hirdetés

A funkció segítségével többek között közvetlenül lehet elindítani a Netflix-profilt, ahelyett, hogy azt a képernyőn kellene kiválasztani. 

Ezzel a lépéssel a Google a platformok közötti egységet erősíti tovább, valamint a közelgő Android TV-s hardver is kihasználhatja a funkciót. Egyesek szerint az a furcsa, hogy csak most hozza el ezt a funkciót a Google. A Stadia szempontjából sem utolsó a változtatás, de egyébként is előnyös tévére a funkció, hiszen több hang támogatása kellemesebbé teszi a használati élményt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.