Hirdetés

Az Apple iPadekre is optimalizálták az Edge előzetesét



|

A Microsoft tovább dolgozik azon, hogy az Edge böngésző sokoldalúbb legyen az Apple tableteken.

Hirdetés

A Microsoft még tavaly novemberben hozta el iOS-re az Edge böngészőjét, ugyanakkor az app kezelőfelületét nem optimalizálta az iPadekhez. Februárban aztán elárulta az óriás, hogy hamarosan átszabná az iOS-es kiadás felületét, és így kiaknázná a nagyobb kijelzőkben rejlő lehetőségeket is. 

Hirdetés

Az Edge előzetese most frissült, immáron az iPadekre optimalizált verzió is tesztelhető. Túl sok dolog egyébként nem változott az alkalmazásban. 

Ahogyan azt várni lehetett, a kezelőfelület egyes elemeit megnövelték, hogy azok jobban használhatóak legyenek a nagyobb képernyőn. Ettől eltekintve alapvetően ugyanarról az Edge-ről van szó. 

Sajnos az iOS 11-ben natív képernyőfelosztás és a lapok szinkronizációja még ebben a frissítésben sincsenek benne. Az előbbi kifejezetten hasznos lenne pedig a tableteken. 

A Microsoft azt mondja, hogy mindkét funkción dolgozik, vagyis a jövőbeli frissítésekbe ezek is bekerülnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.