Hirdetés

Az Apple kilőtte a Telegramot, de feltámadt az üzenetküldő



|

Helytelen tartalmak miatt száműzte az App Store-ból a Telegramot az Apple, de természetesen hamar visszakerült a kínálatba az app.

Hirdetés

Nagy meglepetésre a népszerű Telegram üzenetküldő nemrég eltűnt az Apple alkalmazásboltjából, vagyis átmenetileg egyáltalán nem volt letölthető iOS rendszert használó készülékekre. Az appot az Apple törölte az App Store-ból, miután panaszt kapott arra vonatkozóan, hogy helytelen tartalom van a platformon. 

Hirdetés

Az nem derült ki, hogy pontosan mi volt a helytelen tartalom, és miért törölték a Telegram üzenetküldőt. Az mindenesetre biztos, hogy az app megsértette az iOS-es appokra vonatkozó fejlesztői előírásokat. 

Az app eltűnésére a Redditen figyeltek fel először, miután nem tudták letölteni a Telegram és a Telegram X appokat az App Store-ból. A felhasználók ezután Pavel Durovhoz fordultak a Twitteren. 

Durov mindenkit biztosított róla, hogy a Telegram hamarosan visszatér iOS-re, amint sikerült a megfelelő védelemmel feldobni az appot. Nem kellett sokat várni, mostanra újra tölthető iOS-re a Telegram. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.