Hirdetés

Az Apple orra előtt kerülhet sor a Samsung Galaxy S24 leleplezésére



|

A Samsung fizikailag is közel viheti az Apple-höz a következő csúcstelefonjai bemutatását.

Hirdetés

Ahogy a pandémia lecsengésével az otthoni munkavégzés is fokozatosan háttérbe szorult, úgy tértek vissza a tech kütyük gyártói is a korábban megszokott fizikai termékbemutatókhoz, amelyekkel a média képviselőinek meghívása révén mindig nagyobb hírverést lehet csapni, mint egy pusztán online műsorral.

A mobilos piac egyik legfontosabb eseménye évről évre az aktuális Samsung-csúcstelefonok leleplezésre, melyek következő tárgya a Galaxy S24-széria lesz, egy friss jelentés szerint pedig a koreaiak gyakorlatilag a nagy rivális Apple hátsó kertjében ejthetik meg a műsort.

Hirdetés

A SamMobile beszámolója alapján ugyanis egy dél-koreai tévécsatorna úgy értesült, hogy a Samsung a kaliforniai San Joséban fogja színpadra állítani a várhatóan három modell (S24, S24 Plus, S24 Ultra) formájában érkező új generációs csúcsmobiljait. Márpedig az almás cég cupertinói központja, az űrhajót formázó Apple Park mindössze néhány km-re található San José centrumától, így az új Samsungok az iPhone gyártójának orra előtt léphetnek színre.

Arra vonatkozólag is van friss pletykánk, hogy erre mikor kerülhet sor, egy másik koreai forrásra hivatkozva ugyanis a napokban szintén a SamMobile szellőztette meg, hogy a Samsung a szokásosnál jóval korábbra, január 17-re időzítheti a bemutatót. Összehasonlításként: az S23-sorozatot február 1-jén, az S22-őt pedig február 9-én mutatta be a cég, így a január közepi rajt jelentős sietségre utalna a márka részéről.

Mindezek persze nem hivatalos információk, azaz végül akár merőben másként is alakulhat a menetrend, amiről természetesen szintén beszámolunk majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.