Hirdetés

Az Apple szerint nincs gond, megőrülünk az iPhone 8-ért



|

Minderről személyesen Tim Cook biztosította azokat, akik aggódtak az idei széria miatt, és úgy gondolták, hogy unalmas az iPhone 8.

Hirdetés

Számos jelentést láttunk az elmúlt hetekben, és rengeteg neves elemzőtől hallottuk, hogy az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus eladásai csalódást okoznak, a tavalyi széria is népszerűbb. Állítólag az emberek egyszerűen drágának és unalmasnak tartják az idei szériát. 

Hirdetés

Az elemzők ugyanakkor nem tényekkel és konkrét eladási adatokkal dolgoztak, és az Apple szerint tévednek is. Erről maga Tim Cook beszélt. 

Az Apple első embere megerősítette, hogy az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus azonnal a valaha volt két legnépszerűbb iPhone modell lett, ahogyan megjelent a piacon. Azóta is igaz ez mindkét készülékre. 

Cook hozzátette, hogy az iPhone 8-as széria eladásai felülmúlják a várakozásokat. Az iPhone X-zel kapcsolatban is nagyon lelkes volt, és nagyon erős előrendelésekről beszélt. Keményen dolgoznak, hogy a lehető legnagyobb készletekkel szolgálják ki a keresletet. 

Az Apple egyébként a legutóbbi negyedéves eredményeivel felülmúlta a Wall Street várakozásait. Hamarosan ismét döbbenetes rekordokra számíthatunk. Alapvetően a tavalyi, 78,4 milliárd dolláros árbevétel is az volt (a legmagasabb, amit cég a történelem során valaha fel tudott mutatni), de idén az előrejelzések 84-87 milliárd dollárt említenek. 

A befektetők virulnak, az Apple árfolyama már az eredmények közzététele után 5 százalékot emelkedett. Közel az 1 billió dolláros piaci érték. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.