Hirdetés

Az Apple társalapítója nem vesz iPhone X-et



|

Steve Wozniak arról sincs meggyőződve, hogy a Face ID olyan jól működik majd, mint az Apple szeretné.

Hirdetés

Steve Wozniak az Apple társalapítója, ennek ellenére más okostelefonok használatától sem riad vissza, és rendszerint akkor is őszinte egy-egy témában, ha a véleménye kedvezőtlen fényt vet az Apple-re. 

Hirdetés

Az új iPhone-ok bejelentésekor és megjelenésekor mindig ott van, azonban nemrég kijelentette: boldog az iPhone 8-as okostelefonjával, és nem akar iPhone X-et

A 67 éves Wozniak hozzátette azt is, hogy az ő szemében az iPhone 8 pontosan ugyanaz, mint az iPhone 7, ami pedig teljesen egyenlő az iPhone 6-tal. 

Wozniak elmondta azt is, hogy az iPhone X lesz az első olyan okostelefon, amire nem hajlandó frissíteni (legalábbis egyelőre). A felesége mindenesetre iPhone X-re vált, tehát azért látja majd a készüléket. 

Az almás cég társalapítója egyébként arról is beszélt, hogy egyáltalán nem biztos abban, hogy a Face ID olyan jól működik majd a gyakorlatban, mint azt az Apple várja vagy szeretné. 

A november 3-án megjelenő készülék vételára tárhelytől függően 379 990 vagy 436 990 forint - magas ár ide vagy oda, a nagy kereslet miatt szinte lehetetlen lesz belőle szerezni egy darabig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.