Hirdetés

Az Apple visszahozta az I'm a PC-fickót



|

Az Apple processzoros MacBookok bemutatójának végén tűnt fel az Apple I'm a PC-s emberkéje.

Hirdetés

John Hodgman neve azok számára lehet ismerős, akik jól emlékeznek az Apple I'm a PC-karakterére. A színészt most visszahozta az Apple, méghozzá a saját processzoros Macek bemutatójának végén. Az I'm a PC-fickó dolga ezúttal az volt, hogy az Intel chippel szerelt PC-knek szúrjon oda, elvégre az Apple számára a jövőt az Apple processzorok jelentik, immáron a laptopok és az asztali gépek piacán is, nem csak a mobiloknál és a tableteknél. 

Hirdetés

A One More Thing eseményen debütált az új M1 chip, az új MacBook Air, MacBook Pro és Mac mini, ezektől mi is beszámoltunk. Az I'm a PC-karakter pedig a bemutató végén, a szokásos köntösben bukkant fel, ecsetelve az új gépek előnyeit. 

Nem tudni, hogy Hodgman alakítása rendszeres lesz-e, vagy csak egyszeri poénnak szánta a dolgot az Apple. 45:27-nél keresendő a szóban forgó jelenet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.