Hirdetés

Az Apple visszatér a Samsunghoz



|

Az LG-nek komoly gondjai vannak a 6,5 hüvelykes OLED-kijelzőkkel, így az iPhone XS Plus készülékbe is Samsung képernyő kerülhet.

Hirdetés

A Wall Street Journal jelentése szerint az Apple nagy bajba került, ugyanis gond van a 6,5 hüvelykes OLED-kijelzőkkel, amelyek az új iPhone XS Plusba kerülnének. 

Hirdetés

Az iPhone XS Plus az Apple valaha volt legdrágább okostelefonja lesz, csak kevesen tudnak majd ilyet vásárolni - éppen ezért a három új iPhone-t nézve csak 20 százalékos arányban gyártják majd. Az Apple úgy gondolta, hogy emiatt az LG is képes lesz elegendő megfelelő kijelzőt gyártani, és így pénzügyileg is jobban jár - hiszen tavaly egyedül a Samsung tudott elegendő mennyiségű és minőségű kijelzőt adni az iPhone X-hez. 

Az LG azonban gyártási problémákkal küszködik. Minden jel arra utal, hogy az LG-nek nincs olyan mennyiségű modern felszerelése, mint amennyire a Samsung felkészült a rohamra. Ez pedig azt jelenti, hogy az LG nem tudja teljesíteni az Apple szigorú előírásait. 

Az új iPhone-ok sorozatgyártása legkésőbb júliusban kell kezdődjön, így mutatkozhatnak be szeptemberben, és jelenhetnek meg 1-2 héttel később. Amennyiben az LG gondjait nem tudja megoldani az Apple, akkor kénytelen lesz ismét kizárólag a Samsungra hagyatkozni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.