Hirdetés

Az Apple vizsgálja, hogy baj van-e az iPhone 8 Plus akkujával



|

Két iPhone 8 Plus készüléknek is feldagadt az akkumulátora.

Hirdetés

A közösségi oldalakon két olyan Apple iPhone 8 Plus készülék is felbukkant, amelyeknek a fotók és beszámolók szerint feldagadt az akkumulátora. 

Hirdetés

Az Apple állítólag kivizsgálja az eseteket, és mindkét készüléket alaposan ellenőrzi, hogy megállapíthassa, mi történt, és van-e bármilyen probléma az iPhone 8 Plus akkumulátorával. Az egyik felhasználó készülékében úgy megdagadt az akku, hogy még a házból is kinyomta az okostelefon kijelzőjét. 

Az egyik érintett készülék akkuja akkor dagadt meg ekkorára, amikor az eszközt egy gyári Apple töltővel és kábellel töltötte a felhasználó. A másik már gyárilag így érkezett az Apple-től, az energiaforrás mérete a többszöröse volt annak, mint kellene. 

Az Apple részéről nem szokatlan a kivizsgálás: ami azt illeti, a vállalat a régebbi modelleknél is megteszi ugyanezt, ha hasonló beszámoló bukkan fel. 

Miközben sokan máris a legrosszabbtól tartottak, fontos leszögezni, hogy az eddig legyártott több millió iPhone 8 Plusból mindössze kettőnél ismert ez a probléma. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.