Hirdetés

Az EA kisegítő funkciókat tett ingyenesen elérhetővé más fejlesztőknek



|

Azt szeretnék, ha minél több fejlesztő élne a lehetőséggel és segítené azokat a játékosokat, akik valamilyen okból nem tudják élvezni a játékokat a szokott módon.

Hirdetés

Az elmúlt években több kiadó is egyre nagyobb hangsúlyt fordított arra, hogy játszhatóvá tegye a játékait azok számára, akiknek valamilyen betegség, testi fogyatékosság miatt ez nehezebben, vagy egyáltalán nem menne. A Microsoft egy teljesen egyedi, testreszabható kontrollert fejlesztett, de a The Last of Us Part II végtelen testreszabási lehetősége is remek példa erre. Az EA-nél ennél is nagyobban gondolkoznak.

Hirdetés

Az Apex Legends megjelenése ismertette meg a világgal azt a ping rendszert, amit azóta gyakorlatilag az összes lövöldözős játék átvett a Rainbow Sixtől a PUBG-n keresztül a Fortnite-ig. Az EA most kapta meg az erre vonatkozó szabadalmat, amit rögtön ingyenesen elérhetővé is tett mindenki számára. A rendszer mindenkinek hasznos, de különösen azoknak fontos, akik más módon nem tudnak kommunikálni a játékokban.

Ezen felül olyan technológiákat tettek most ingyenesen elérhetővé, amik javítják a színek különböző megjelenítését és a kontraszt módosítását (ezzel a látássérülteknek, gyengénlátóknak segítve), illetve különböző hangfeldolgozó megoldásokat is azok számára, akiknek ezzel van problémájuk. Az EA által nyilvánosságra hozott kódrészletek segítségével más fejlesztők könnyebben valósíthatják meg ezeket a saját játékaikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.