Hirdetés

Az épp legnépszerűbb podcastokat mutatja a Spotify új toplistája



|

A top és a trendi podcastokat is képes már megjeleníteni a Spotify.

Hirdetés

Aki használja a Spotify streamingszolgáltatást és még a podcastokat is szereti, annak most jó hír érkezett: a szolgáltatás külön toplistában emeli ki a legnépszerűbb és a legtrendibb podcastokat. Ezek a toplisták összesen 26 országban válnak elérhetővé, mindkettő a keresés gombra nyomva jön elő Android és iOS rendszerek alatt. A podcastok csempére kell csak nyomni, majd a toplistákra. 

Hirdetés

A trendi podcastok listáját algoritmus állítja össze az 50 leggyorsabban növekvő és pillanatnyilag népszerű műsorról, mely főleg azoknak hasznos, akik újdonságokra vágynak. Az abszolút toplista pedig a top 200 podcastot mutatja, a hallgatók száma alapján.

Hét országban egyébként kategóriaspecifikus toplisták is lesznek, de vannak új eszközök is, például a közvetítők címkét rakhatnak ki, ha a műsoruk felkapottá válik. Mindez pedig jól jelzi, hogy mennyire szeretné meghódítani a podcastok világát a Spotify. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.