Hirdetés

Az idei iPhone-ok végre gyorstöltőt kaphatnak



|

Állítólag az idei iPhone-ok dobozából már nem spórolja ki az Apple a gyorstöltőt.

Hirdetés

Bár az Apple jelenlegi iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X készülékei egyaránt támogatják a gyorstöltést, a készülékek dobozában gyárilag csak normál töltőadapter található, amellyel a teljes feltöltés több mint két-három órát is igénybe vehet. 

Hirdetés

Az Apple-nek ugyan van 29 wattos USB-C-s gyorstöltője, ami 30 perc alatt 50 százalékra tölt egy okostelefont, de ezt csak külön lehet megvásárolni, ráadásul nem is olcsó. Ráadásul egy USB-C - Lightning kábel is kell hozzá, ami szintén nem olcsó, és szintén külön kell megvásárolni. 

Bármilyen nagyszerű készülékek is az iPhone-ok, ez a stratégia elég kiábrándító a fogyasztók számára. Szerencsére azonban idén felhagyhat ezzel a szokásával az Apple. 

Iparági források szerint az iPhone 9, az iPhone XS és az iPhone XS Plus (vagy érkezzenek ezek bármilyen néven is) dobozában már 18 wattos USB-PD adapterek lesznek, USB-C - Lightning kábellel. Mindezzel az Apple felzárkózna az androidos gyártók mellé, amelyek már rég gyári tartozékként kínálják a gyorstöltőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.