Hirdetés

Az Instagram bemutatta a Live legújabb funkcióját, amivel egyszerre többen is közvetíthetnek



|

Számos felhasználó igényelt ilyen lehetőséget, így a vállalatnak sikerült megoldást találnia a több ember közvetítését összekapcsoló Live Room fejlesztésével.

Hirdetés

Az Instagram jelenleg több újításon is dolgozik, az egyik legutóbbi például a bejegyzések alatti like-ok számának eltüntetése. A tesztfunkció véletlenül élesedett néhány embernél az elmúlt napokban, viszont a végleges verzióra még várni kell. Az Instagram Live viszont már sikeresen bővült a Live Rooms funkcióval, amely nagyszerű lehetőséget kínál a platform tartalomgyártói számára.

Hirdetés

Ezidáig az Instagram Live úgy engedélyezte az élő közvetítéseket, hogy egyszerre legfeljebb ketten közvetíthettek egy adásban. Ez most megváltozott a Live Roomsnak köszönhetően, ugyanis akár négy felhasználó is összekapcsolódhat egy közös műsorra. Ez remek lehetőséget kínál például vendégek meghívásához, közös beszélgetésekhez vagy éppen zenélések elő közvetítéséhez is.

A Live Roomsban elérhetőek a Live interaktív funkciói, tehát a tartalomgyártókat lehet támogatni kis összegű adományokkal, illetve a Shopping és a Live Fundraisers adománygyűjtés is aktiválható.

Az Instagram a hivatalos közleményben elmondta, hogy a Live Rooms funkciót folyamatosan teszi elérhetővé a vállalat a felhasználók számára iOS és Android eszközökön is, és a tervek szerint egy héten belül mindenkinek elérhető lesz ez az új lehetőség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.