Hirdetés

Az Instagram fejese ismét kirobbantotta az Android vs. iOS háborút



|

Adam Mosseri a Threadsen foglalt állást a témában, amit nem mindenki tudott elfogadni.

Hirdetés

Szerencsére elmúltak már azok az idők, amikor még szinte minden telefonos hír kommentszekciójában dúlt a háború az Android és az iOS pártolói között, ám továbbra is vannak, akik képesek összekapni ezen a témán, bármennyire is értelmetlennek tűnik a dolog.

Ezt pedig most nem más, mint Adam Mosseri, az Instagram első embere prezentálta, aki az anti-Twitterként elindított Threads felületén robbantotta lángra a platformok fanatikus hívei között dúló konfliktust.

Hirdetés

A szorosan az Instagramhoz kapcsolt Threads ugyan Európában még mindig nem rajtolt el, világszerte viszont már több mint 100 millió felhasználója van, köztük ismert személyekkel. Ilyen például a talán legbefolyásosabb tech videósnak számító Marques Brownlee (MKBHD) is, aki nemrég arra szólította fel a követőit, hogy írják le a sarkos véleményüket egy tetszőleges tech témában.

Adam Mosseri pedig ehhez a poszthoz hozzászólva bökte oda, hogy "az Android már jobb, mint az iOS", amire persze özönleni kezdtek a támogató és a felháborodott kommentek. Volt, aki azt jegyezte meg, hogy legfeljebb az preferálja a Google rendszerét, akit nem érdekel az adatvédelem, míg más arra esküszik, hogy már évek óta az Android vezet az Apple rendszerével szemben. A legjobb viszont az a kommentelő, akinek gyanús lett, hogy a vezető véleménye miatt hiányzik az Instagram-alkalmazás az iPadről.

Cikkünk írásáig Mosseri kommentárja több ezer kedvelést és hozzászólást generált, így az elkövetője elégedetten dőlhet hátra, hiszen nyilván a felhasználói aktivitás felturbózása volt a cél. A frissen elindított Threadsnek ugyanis minden lendületre szüksége van, ezért is kötötték a szolgáltatást a több mint 2,3 milliárd felhasználóval bíró Instagramhoz. Egy Insta-fiók birtokában így bárki könnyedén regisztrálhat a Twitter klónjára, ami a rajtnál ugyan garantálta a felhasználók számának villámgyors növekedését, a továbbiakban viszont arról is gondoskodni kell, hogy az emberek némi időt is eltöltsenek az új platformon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.