Hirdetés

Az Internet Explorerben javított hibát a Microsoft



|

Elvileg befoltoztak egy komoly biztonsági rést, gyakorlatilag csak remélni lehet, hogy ez tényleg így van.

Hirdetés

Manapság már nem sokan használják az Internet Explorert, de azért még mindig akadnak felhasználói a böngészőnek. Éppen ezért fontos, hogy a Microsoft egy komoly biztonsági rést javított most a szoftverben. 

Hirdetés

Sajnos azonban egy kumulatív frissítés formájában került ez bele a Windows 10-be, ezekről pedig az utóbbi hetekben az derült ki, hogy sokszor a gyakorlatban nem is oldják meg a felmerült gondokat, illetve újakat hoznak létre. 

A biztonsági rést állítólag azelőtt befoltozták, hogy azt nyilvánosságra hozták volna - de addigra már többen kihasználták. Az Internet Explorer 9-11 is érintett volt, Windows 7-től egészen Windows 10-ig. 

Mivel a kevésbé haladó felhasználók közül többen még mindig Internet Explorert használnak, ezért a hiba nagy gondot jelentett: elég volt meglátogatni egy-egy weboldalt, amit úgy terveztek, hogy kihasználja a biztonsági rést. Remélhetőleg azonban a helyzetet sikerült tartósan orvosolni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.