Hirdetés

Az iOS 14.2 már az 1080p-s FaceTime HD-hívásokat is támogatja



|

Az iPhone 8-cal kezdődően támogatott az új rendszerben az 1080p-s FaceTime HD-videohívás.

Hirdetés

Kiderült, hogy az Apple egy olyan frissítést is csempészett az új iOS 14.2 rendszerébe, amelyre külön nem hívta fel a figyelmet a változtatások listájában. Ennek ellenére az iPhone 8-cal kezdődően az Apple okostelefonok már támogatják WiFi-n keresztül az 1080p-s FaceTime HD-videohívásokat. Az iPhone 12 mobiloknál ez a támogatás 5G-n is él. 

Hirdetés

Később kiderült, hogy az iOS 14.2 megjelenése után egyes eszközök specifikációs oldalát csendben frissítette az Apple, és az iPhone-okat összehasonlító eszköze is kiemeli már az 1080p-s FaceTime HD-hívásokat. 

Az első tesztek szerint a különbség igencsak észrevehető, így van oka örülni az iPhone-felhasználóknak. Van azért egy kisebb rossz hír is: az iPadeken a FaceTime HD nem támogatott, de most már bátrabban tesszük hozzá, hogy a helyzet nem feltétlenül végleges.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.