Hirdetés

Az iPhone 12 kisebb lehet, mint az iPhone SE



|

Kisebb készülékházat kaphat az iPhone 12, mint az új iPhone SE, de a kijelzője ennek ellenére nagyobb lesz.

Hirdetés

Manapság már nem sok kompakt okostelefon van a piacon, egyesek számára pont ezért volt érdekes az iPhone SE - bár tény, hogy az iPhone 11 Pro sem sokkal nagyobb. A kompakt modellek rajongói viszont örülhetnek, a jelek szerint ugyanis az iPhone 12 úgy kínál majd nagyobb kijelzőt, hogy kisebb lesz a készülékháza, mint az idei iPhone SE modellnek. És hardverben is erősebb lesz. 

Hirdetés

Az EverythingApplePro nemrég egy videón mutatta meg az iPhone 12 műanyag makettjét, amely elvileg a szivárgások alapján készült. Ez egy iPhone SE 2020 mellett látható, egyértelműen kisebb. Pedig 4,7 helyett 5,4 hüvelykes kijelzője lesz, ha igazak a szó-beszédek. 

Mindez a vékonyabb kávának és a home gomb hiányának, valamint a modernebb kijelzőnek köszönhető. Az iPhone 12 pontos méretei még nem ismertek, de a makett alapján kisebb lesz, mint az iPhone SE, ami 138,4 x 67,3 x 7,3 milliméter. Kár lenne persze bármit biztosra venni ennyivel a bemutató előtt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.