Hirdetés

Az iPhone 12 miatt jön korábban a Samsung Galaxy S21



|

Egy ideje azt emlegetik, hogy már januárban debütál a Galaxy S21 széria. Most azt mondják, hogy az iPhone 12 miatt hozta előrébb a bemutatót a Samsung.

Hirdetés

Előfordul, hogy a fogyasztók számára érthetetlen egy-egy mobilgyártó húzása, a háttérben azonban alapos üzleti indok húzódik meg. A Samsungról egy ideje azt beszélik, hogy a csúcskészülékek elsöprő sikerének hiánya miatt igyekszik a gyártó minél több modellel jelentkezni, hogy folyamatos legyen a hype a márka iránt a prémium szektorban (is).

A Galaxy S21 szériáról egy ideje már hallani, hogy a vártnál korábban, januárban mutatnák be. Most az is kiderült, hogy miért. 

Hirdetés

Nem a Galaxy Note 20 széria az oka. A Samsung a jelentések szerint az Apple iPhone 12 mobilok sikerét akarja elvágni az új Galaxy S21 sorozattal. A szokásos februári bemutatót és márciusi megjelenést így több mint egy hónappal hozhatják előre. 

Sőt, egyes szó-beszédek szerint a Galaxy S21 mobilok már január végén kaphatóak lehetnek. A Samsung állítólag az Apple-lel szeretne kibabrálni, az elhalasztott megjelenésű iPhone 12 modellek ugyanis néhány hónap után komoly riválist kapnának. A szakértők szerint az ötlet visszafelé is elsülhet, főleg akkor, ha a magas árazás továbbra is elriasztja a vásárlókat (ami a jelek szerint az androidos táborban tényleg egyre nagyobb gond). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.