Hirdetés

Az iPhone 15-szériát másolhatja a Galaxy S24 Ultra



|

Azonnal átvehet egy fejlesztést az Apple-től a Samsung zászlóshajója.

Hirdetés

Sokan emlékezhetnek még, hogy az okostelefonos forradalom kezdeti éveit egy gigaper határozta meg, amelyben az Apple igyekezett bebizonyítani, hogy a Samsung egy sor területen lemásolta az iPhone-okat hajtó iOS-ben látott megoldásokat.

A koreai óriás azóta ugyan jóval önállóbb arculatot alakított ki a készülékeinek, de még mindig hajlamos a cupertinóiakról lesni, elég csak a jack csatlakozó vagy a dobozban található töltő elhagyására gondolni a drágább okostelefonok esetében. A jövőre érkező Galaxy S24 Ultra esetében pedig ismét az Apple-től nyerhet ihletet a gyártó.

Hirdetés

A legaktívabb szivárogtatók táborát gyarapító IceUniverse ugyanis nemrég egy periódusos rendszert segítségül hívva tárta fel, hogy az értesülése szerint titán tokozást kap a jövőre bemutatkozó Samsung-zászlóshajó. Az alumíniumnál könnyebb és erősebb anyagot ugyan még az almás cég sem alkalmazza, de hónapok óta keringenek a pletykák arról, hogy a várhatóan szeptemberben leleplezésre kerülő iPhone 15 Pro és 15 Pro Max esetében a titánra váltás lesz az egyik nagy fejlesztés.

Márpedig a Samsung jellemzően az év első hónapjaiban (februárban vagy januárban) szokta piacra dobni az új csúcsmodelleit, így ha az Apple már az ősz során titánra vált, akkor a koreaiak csak utánuk tudják meglépni a dolgot. IceUniverse sajnos semmi erre vonatkozót nem árult el, de érdemes megjegyezni, hogy a drágább anyag alkalmazása akár a Galaxy S24 Ultra esetében is áremelést hozhat, ahogy azt már az új iPhone-ok kapcsán is csiripelik a madarak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.