Hirdetés

Az iPhone 4-ből merítenek a 2020-as iPhone-ok



|

A jelentések szerint a jövő évi iPhone-ok az iPhone 4 formavilágából merítenek majd.

Hirdetés

Ming-Chi Kuo továbbra is meglepő pontossággal képes megjósolni, hogy mire készül az Apple, nemrég pedig arról beszélt, hogy a 2020-as iPhone-ok kapcsán milyen dizájnmódosításokra készül a vállalat. 

Hirdetés

Azt már korábban is hangoztatta Kuo, hogy a 2020-as modellek 3 év után teljes dizájnváltáson esnek majd át, most azonban további konkrétumokat is közölt. Egészen pontosan az iPhone 4 formavilágából merít az Apple, vagyis a lekerekített széleket lekanyarított, rozsdamentes acél sávra váltja a gyártó. 

Az elmélet azért is tűnik igaznak, mert az Apple a 2018-as iPad Pro esetében is hasonló lépésre szánta el magát. Kuo szerint az Apple továbbra sem használ a Samsungtól ismerős lekerekített szélű képernyőt, ehelyett maradnak a 2/2/5F előlapi és hátlapi üvegek. 

Más pletykák szerint a 2020-as iPhone-okba már 5G-s Qualcomm chip kerülhet, mindhárom modell OLED-képernyőt kap, a csúcsmodellek kijelzőmérete pedig 5,4 és 6,7 hüvelykesre változik. Kuo szerint mindez felpörgeti majd a keresletet is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.