Hirdetés

Az iPhone-ok egy régi hiányosságát javíthatja idén az Apple



|

Vajon mire akarja majd használni az Apple a plusz teljesítményt?

Hirdetés

Minden évben várjuk az Apple őszi Keynote eseményein, hogy végre nagyobb akkumulátort ígérjenek a fejlesztők az érkező új iPhone készülékekbe, ez azonban rendre elmarad. Ez változhat meg idén egy kiszivárgott információ szerint.

Egy @L0vetodream névre hallgató szivárogtató szerint idén jelentősen nőnek majd a különböző modellek akkumulátor kapacitásai.

A legnagyobb változást persze a Pro Max modell hozza majd, amely még mindig nem éri el az idén csúcskészüléknek számító S21 Ultra 5G specifikációját, egy erős iOS 15-tel akár hozhatja is majd azt a teljesítményt.

Hirdetés

A pontos információk szerint így változhatnak a beszerelt akkumulátorok méretei:

  • iPhone 12 Mini Vs. iPhone 13 Mini: 2227 mAh Vs. 2406 mAh
  • iPhone 12 / 12 Pro Vs. iPhone 13 Pro: 2815 mAh Vs. 3095 mAh
  • iPhone 12 Pro Max Vs. iPhone 13 Pro Max: 3687 mAh Vs. 4352 mAh

Amint az a számokból kiolvasható, az apró 13 Mini alig lesz erősebb üzemidőben, mint elődje, a Pro Max széria ellenben nem kevesebb, mint 665 mAh többel fog rendelkezni, mint az idén elérhető csúcsmodell.

Ezek a specifikáció persze nem jelentenek feltétlenül megnövekedett üzemidőt, hiszen más pletykák alapján egyre biztosabbnak tűnik az is, hogy az idei modellek már (végre!) 120Hz-es kijelzővel érkeznek, amik jelentősen energiaigényesebbek, mint a 60Hz-es társaik.

Mivel még biztosan jó néhány hónapra vagyunk a bejelentéstől, érdemes ezeket a szivárgásokat fenntartásokkal kezelni, hiszen sokuk akár az Apple által kiadott megtévesztő információ is lehet, ugyanis erre is volt már korábban példa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.