Hirdetés

Az iPhone X ebben biztos jobb, mint a Galaxy Note 9



|

A szintetikus méréseken nem érte utol az Apple iPhone X-et a Samsung új zászlóshajója. Az ereje ettől függetlenül jóval több, mint elég.

Hirdetés

A Galaxy Note 9 a Samsung valaha volt egyik vagy talán legnagyszerűbb okostelefonja, ezért értelemszerűen mindenki igyekszik alaposan megvizsgálni. Nemrég darabokra kapták, a Tom's Guide pedig a szintetikus méréseken állította csatasorba a zászlóshajót. Konkrétan a 6 GB RAM-mal és Snapdragon 845-ös chippel szerelt verziót nézték meg, hogy mire képes a Geekbench 4-ben és a 3DMark Slingshot Extreme 3.1-ben. 

Hirdetés

Érdemes hozzátenni, hogy Európában az Exynos SoC-vel szerelt Galaxy Note 9 jelenik meg, az Exynos chip pedig általában erősebb és takarékosabb, mint a Qualcomm csúcslapkája. Az eredmények mindenesetre így alakultak: 

A Geekbench 4 teszt minden processzormagot leterhelt. A Galaxy Note 9 lemaradt az iPhone X-hez képest, és a OnePlus 6 is erősebb volt nála. A Galaxy Note 8-hoz mérten ugyanakkor hatalmas az előrelépés, és a Galaxy S9+ is alacsonyabb pontszámot ért el.

A második teszt a grafikus vezérlőt izzasztja meg, és bár a Galaxy Note 9 itt is remekelt, az iPhone X és a OnePlus 6 még jobb volt. Persze ez utóbbi előnyben volt a 8 GB RAM miatt. 

Miközben érdemes hozzátenni, hogy a top 3-ból az iPhone X tavalyi modell, és hamarosan jön az utódja, addig azt se felejtsük el, hogy az effajta szintetikus mérések eredményei ritkán jelentenek bármit a mindennapos használatra vonatkozóan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.