Hirdetés

Az iPhone X-re üthet az HTC U12 Life



|

Állítólag a középkategóriás U12 Life lesz az a készülék, amelyik kijelzőbe lógó szenzorsávot kap.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy az HTC valószínűleg szakít az eddigi stratégiájával, és két zászlóshajó helyett csak egyet indít idén. A gyártó készülékei nem igazán fogynak, az idei ünnepek során is nagyon rossz pénzügyi eredményeket ért el a cég. Nagy kérdés, hogy az U12+ csúcskészülék visszahozza-e a gyártó szerencséjét. 

Hirdetés

Az HTC azonban nem adja fel, és a középkategóriába is hoz majd valami érdekeset. Ez lesz az U12 Life, amellyel az HTC is belógatja a szenzorsávot a képernyőbe. Evan Blass szerint legalábbis ez lesz az első HTC okostelefon, ami az iPhone X-re hasonlít majd. 

Képek egyelőre nincsenek, vagyis azt még nem tudni, hogy az HTC az iPhone X szélesebb szenzorsávját veszi alapul, esetleg a kivágás kisebb lesz, mint mondjuk az Essential Phone-on. A tippek szerint inkább az Apple készüléke lesz a minta. 

Az HTC elvileg május elején mutatja be a következő csúcskészülékét, de azt nem tudni, hogy az U12 Life is ekkor érkezik-e. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.