Hirdetés

Az iRobot új porszívója az állatbarátok életét könnyíti meg



|

Hasznos funkcióval bővül a Roomba-széria, ha a kutya a lakásba piszkít, a robotporszívó ügyesen kikerüli a problémás helyet.

Hirdetés

Habár az önállóan dolgozó robotporszívók még ma is futurisztikusnak tűnhetnek, az első ilyen modell, a Triobite még 1996-ban jelent meg a svéd Electrolux jóvoltából. A piac legismertebb szereplője azonban kétségtelenül az iRobot, amely 2002 óta árulja a Roomba-sorozatot.

A cég most frissítette a j7-es szériát, melynek egyik kiemelt funkciója nem más, mint a kutyapiszok kikerülésének képessége.

Hirdetés

Az elmúlt években ugyanis akadtak olyan ügyfelek, akiknél valóságos apokalipszist okozott a szőnyegre ürítő házikedvenc és a robotporszívó találkozása, így a cég úgy gondolta, hogy ez is egy fontos fejlesztés lehet azok számára, akik nem szívesen élnék át a kellemetlen helyzetet.

A Roomba j7+ persze nem csak az ürüléket képes kikerülni: mesterséges intelligenciával és az alkalmazáson keresztül küldött kérdésekkel feltérképezi a szobát, megtanulva, hogy melyek az állandó akadályok, s melyek azok, amiket csak ottfelejtett az óvatlan tulajdonos.

Ezzel a robotporszívó gyakori áldozatai, a földön heverő töltőkábelek is nagyobb esélyt kapnak a túlélésre.

A szeptember 19-én érkező új modell máris rendelhető, ám borsos árat, 650 dollárt kell fizetni érte.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.