Hirdetés

Az iskolai szférát célozzák az Acer új eszközei



|

A most bemutatott TravelMate laptopok és Chromebook Vero eszközök az oktatási szektor minden igényét kielégítik.

Hirdetés

Az iskola környezet minden elektronikai cikk számára komoly próbatétel, mind terhelés, mind pedig strapabírási szempontokból, amivel az Acer is pontosan tisztában van, ezért összehozták mindkét irány legjobbjait.

A friss eszközök között találunk TravelMate laptopokat és Chromebookokat is, amik egy nagyon fontos tulajdonságon osztoznak: amerikai katonai szabványnak megfelelő strapabírással rendelkeznek (MIL-STD 810H), és fel vannak készítve bármilyen kihívásra.

Hirdetés

Az Acer összesen három új TravelMate laptopot mutatott be, amik számos igényt képesek kielégíteni. Az első az Acer TravelMate B5 14, amit akár egy Intel Core i3 N-szériás processzor is hajthat. A korszerű működésről a Windows 11 gondoskodik, a produktivitásért pedig a HD webkamera és az akár 1080p-s felbontással is rendelhető, 14 inches kijelző felel.

A TravelMate B3 Spin 11 különlegessége, hogy kifordítva is használható, és opcionálisan akár egy dokkolható Wacom AES tollal is rendelkezhet, amely nagyban hozzájárul a kreatív kibontakozáshoz. A 11,6 hüvelykes FHD kijelző kiváló az alkotói célokra, a HD webkamera pedig egy mozdulattal árnyékolható, a privátszféra védelmében.

Végül a TravelMate B3 11, ami egy igazi igásló, kilenc és fél órás üzemidővel rendelkezik, hogy egy hosszú, tanulással eltöltött napot is kibírjon, a billentyűzete pedig teljesen szerelhető, ha esetleg baleset történne.

Az Acer azonban nem csak Windows-os gépeket, hanem három Chromebookot is bemutatott. A kínálatban szerepel a 3:2-es képarányt felvonultató Chromebook Vero 712 és a konvertibilis Chromebook Spin 512, utóbbi kistestvére a Chromebook Spin 511 egy 11,6 inches panellel, végül pedig a clamshell kialakítású Acer Chromebook 511. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.