Hirdetés

Az LG építi a Google Pixel XL 2-t



|

Előkerült egy hibajelentés, amely egyértelmű bizonyíték arra vonatkozóan, hogy az új Pixel XL 2-t az LG építi meg.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a Google idei okostelefonjaiból a taimen kódnevű lesz a Pixel XL 2. Most az is kiderült, hogy ezt már nem az HTC, hanem az LG építi meg. 

Hirdetés

A 9to5Google kiszúrt egy hibajelentést, amit a Google egyik dolgozója tett korábban. Ez egyértelmű bizonyítékot jelent arra vonatkozóan, hogy a taimen eszközt az LG Electronics gyártja. 

A Google évek óta külső gyártókkal dolgozott együtt a Nexus okostelefonok piacra dobásán, és általában a dizájn is közös volt. Elméletben ez megváltozott a Pixel okostelefonokkal, amelyeket már a Google tervezett, és kizárólag a gyártást bízta az HTC-re. Azonban a gyakorlat azt mutatta, hogy az egyértelmű HTC dizájnjegyek miatt az HTC is hozzájárult a tervezéshez. 

A feltételezések szerint ha a Google teljes mértékben maga intézné a terveket, akkor a Foxconnt vagy a Quantát is megbízhatta volna a gyártással. Mivel az LG lesz a partnere, ezért az új Pixelek az LG dizájnnyelvéből meríthetnek. Amennyiben ez a helyzet, akkor pedig felvetődik a kérdés, hogy mi a különbség a Nexus és a Pixel vonalak között? Leszámítva az utóbbi prémium árazását.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.