Hirdetés

Az LG és a Huawei sem akar a Samsung Galaxy S9-cel harcolni



|

A jelek szerint sem az LG G7, sem a Huawei P20 (P11?) nem debütál majd az idei MWC-n. A show sztárja egyedül a Galaxy S9-es sorozat lesz.

Hirdetés

Rengeteg mindent tudunk már a Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ okostelefonokról, az pedig egy ideje hivatalos is, hogy február 25-én, vagyis a 2018-as MWC startja előtt mutatkoznak be az új zászlóshajók. 

Hirdetés

Bár Európában a Samsung Exynos lapkájával jönnek az új modellek, a bemutatóval egyszerre debütál a piacon a Snapdragon 845 is (az amerikai piacon ezzel szerelik az újdonságokat), vagyis megint a Samsung használhatja elsőként az év egyik legvártabb chipjét. 

Mindeddig arra számítottunk, hogy kis szerencsével az LG, a Huawei és talán a Sony is bemutatja a Samsung zászlóshajóinak méltó ellenfelét. Különböző okokból minderre mégsem kerül sor, legalábbis a legutóbbi, dél-koreai jelentések szerint. 

Az LG-től már többször hallottuk, hogy innentől kezdve nem versenyez a riválisai által kitűzött határidőkkel, és kizárólag akkor mutat be új készüléket, ha jónak látja. Az LG G7 tehát biztosan nem lesz ott az MWC-n, be kell érnünk egy felújított V30-cal. 

Állítólag a Huawei is kihátrált a versenyből, a triplakamerás P20 (P11?) széria ugyanis egy külön eseményen, valamikor március végén vagy április elején mutatkozik be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.