Hirdetés

Az LG felgyorsítja az androidos frissítéseket



|

A gyorsabb frissítések érdekében az LG elindította a Software Upgrade Centert.

Hirdetés

Az LG a dél-koreai kutatás-fejlesztési kampuszán elindította a Software Upgrade Centert, amit azért épített, hogy a felhasználói számára világszerte gyorsabban tudja kiadni az okostelefonokra szánt frissítéseket. 

Hirdetés

Az androidosok életét régóta nehezíti, hogy a sok eltérő gyártó, modell és rendszer miatt későn érkezik meg hozzájuk az aktuális rendszer. Idén februárban az Android 8.0 és a 8.1 még csak az aktív okostelefonok 0,11 százalékán volt rajta. 

Az új központ elsőként az LG G6-ot frissíti majd Android Oreóra. Az LG azt szeretné elérni, hogy a megelőzze a Samsungot a rendszerfrissítések terén, már csak azért is, mert évek óta mindig a Samsung tud csúcskategóriás készüléket eladni. Az új központ a frissítések után is teszteli majd a szoftverek és a hardverek közötti kompatibilitást. A vásárlások után stabil és állandó frissítéseket akar garantálni az LG, hosszú és megbízható élettartammal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.