Hirdetés

Az LG jobban tudja nálad, hogy mit szeretnél a bőröndödbe



|

Ugyan soha, senki nem kérte, de elég meggyőző a hordozható StanbyME Go multimédiás rendszer.

Hirdetés

Az LG az idén tavasszal dobta piacra a StanbyME nevű különleges televízióját, amelyet egy magas, stabil állványra rögzítettek, s így bárhová könnyedén áthelyezhető a háztartásban. Az eredetileg a 2022-es CES-en leleplezett termék most egy újabb formában kelleti magát, ezúttal a határok nélküli hordozhatóságot tűzve ki céljául.

A berlini IFA 2023 kiállítás (ahol egyébként mi is kint vagyunk, és hozzuk neked a legfrissebb híreket, érdekességeket) keretében bemutatott variáns a StanbyME Go (27LX5 modell) nevet kapta, állványt viszont most ne is keressünk,

a tévé ugyanis egy elegáns bőröndbe költözött.

Az LG filmnézéshez, játékhoz és "egyéb tevékenységekhez" ajánlja a mobil okostelevíziót, amely 27 hüvelykes, 1080p-s felbontású LCD kijelzőn kelti életre a tartalmakat.

Hirdetés

A megjelenítő pozicionálására meglehetősen nagy teret kapunk: a panel 90 fokban elforgatható, 18 centiméterrel növelhető a magassága, illetve meg is dönthető. A legérdekesebb viszont talán az ún. asztali üzemmód, amikor teljesen elfektetve például társasjátékok felületét, vagy akár egy lemezjátszót is képes imitálni a készülék.

A StandyME Go bekapcsolásához csak ki kell nyitnunk a bőröndöt, egyetlen feltöltéssel pedig legfeljebb 3 órányi üzemidőt ígér a gyártó. A szórakozás élményét a beépített, 20 W teljesítményt nyújtó négycsatornás hangszórók teszik teljessé, a Dolby Atmos hangzás támogatásával, ami mellől a Dolby Vision HDR-szabvány sem hiányzik.

Az LG-től megszokott webOS operációs rendszert futtató StanbyME Go a kialakításának köszönhetően ellenállóbb az alacsony légnyomásnak, a magas és alacsony hőmérsékletnek, a pornak és a sós permetnek, de bizonyos mértékig a rezgéseket, ütéseket és a véletlen leejtéseket is állja, vagyis attól sem jön zavarba, ha a strandra, vagy egy piknikre visszük magunkkal.

Az LG StanbyME Go globális bevezetése az Egyesült Államokban indul , ahol 1000 dollárt (adók nélkül 353 ezer forintot) kérnek érte, október 16-ra tervezett szállítással. A koffertévé csak valamikor ezt követően érkezik meg néhány kiválasztott európai országba (Olaszországba, Franciaországba, az Egyesült Királyságba, Spanyolországba és Németországba), magyar rajtot viszont nem említ az LG vonatkozó közleménye.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.